Uit eten

High tea in Utrecht voor gegarandeerde quality time

high tea utrecht

De High tea komt oorspronkelijk uit Engeland maar tegenwoordig is het concept van thee met diverse hapjes ook hier niet meer weg te denken. Geniet dit weekend met vriendinnen van een high tea in Utrecht om na een week werken of studeren lekker in alle rust bij te kunnen praten onder het genot van allerlei soorten thee en overheerlijke hapjes.

High tea in Utrecht: een royaal geluksmoment

In 1840 had Anna, de zevende hertogin van het Engelse plaatsje Bedfort tussen haar lunch en haar diner een beetje trek. Als oplossing voor dit probleem, besloten haar bedienden haar diverse soorten thee met kleine hapjes te serveren: de high tea was geboren. Dit heerlijke, royale geluksmoment dat meestal bestaat uit diverse soorten thee die je constant kunt laten bijschenken en zowel hartige als zoete hapjes, hebben we dus aan de middagtrek van Anna te danken. Hoewel de high tea nog steeds een luxe en royaal gevoel geeft, is het vandaag de dag gelukkig niet meer beperkt tot de Britse adel. In veel café’s in Utrecht kun je terecht voor een high tea!

Maak jouw high tea persoonlijk

Je kunt voor allerlei gelegenheden kiezen voor een high tea in Utrecht. Ben je bijvoorbeeld toe aan quality time met je moeder of zus? Een high tea is het perfecte moment om in alle rust bij te praten onder het genot van een kop thee en de meest bijzondere lekkernijen. Het is ook leuk om een high tea aan iemand cadeau te doen of een verjaardag of andere gelegenheid met een high tea te vieren. High tea’s in Utrecht heb je inmiddels in allerlei soorten en maten dus kijk bij het maken van een reservering naar wat jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld een geheel vegetarische high tea? Ga je voor een klassiek Engelse high tea waarbij echt Engelse “scones” niet kunnen ontbreken? Of vind je het belangrijk dat er alleen biologische en lokale streekproducten gebruikt worden? Kies voor de high tea die bij jouw wensen past voor dat ultieme geluksmoment.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *