Food

Maak er thuis een feest van!

rookkaas

De restaurants zijn dicht en dat blijven ze voorlopig waarschijnlijk nog even, maar dat betekent niet dat je niet meer chique en lekker kan eten. Ook thuis kun je uitgebreid tafelen, alles uit de kast halen en nieuwe smaken en structuren ontdekken. Je kunt online eten bestellen bij plekken waar je anders nooit komt, of gehele drie-, vier- of vijfgangenmenu’s tot aan je voordeur laten bezorgen. Alleen zelf nog even opwarmen en je bordje een beetje mooi opmaken en je waant jezelf helemaal in een echt restaurant. Sluit de avond af met een mooi kaasplankje met rookkaas en een goed glas wijn. Of een borreltje natuurlijk.

Geen chefkok? Geen probleem!

Zoals gezegd hoef je zelf geen ster in de keuken te zijn om iets lekkers op tafel te toveren. Je kunt je een beetje laten helpen door het een en ander te laten bezorgen, of aan de slag te gaan met een maaltijdbox. Ook zijn er chefkoks die zich laten inhuren om gewoon bij jou thuis te komen koken. Dat is pas luxe! Wat je ook kunt doen is gewoon gaan voor een simpel hoofdgerecht, maar dat aan te vullen met details van hoge kwaliteit, zoals een iets duurdere fles wijn, een stukje rookkaas of komijnen kaas die vers van de boer komt, of een heel bijzonder dessert dat je anders nooit zou eten.

Simpel maar lekker

Lekker eten hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn. Misschien wil je toch een poging wagen in de keuken, en dat hoeft geen grote stap te zijn. Online en in kookboeken zijn talloze tips te vinden voor simpele én lekkere recepten. Veel van die recepten worden vergezeld door een video waarin je stap voor stap wordt meegenomen in het kookproces. Als je die video af en toe pauzeert, kun je precies meekoken en weet je zeker dat alles gaat zoals het hoort. Dat moet wel lekker worden. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *