Food

Wat is een high tea in Rotterdam?

high tea rotterdam

Is jouw beste vriendin binnenkort jarig en heb je geen idee wat je haar cadeau moet doen? Geef eens een ander cadeau dan normaal en ga samen een high tea in Rotterdam doen! Er is namelijk niets leuker dan het krijgen van een activiteit als verjaardagscadeau en het voordeel is dat je er zelf ook nog eens plezier van hebt! Tijdens de high tea in Rotterdam zal je genieten van allerlei lekkere hapjes, onder het genot van een lekker kopje thee. Verras je moeder, vriendin of oma met een high tea als verjaardagscadeau en maak er meteen een leuk dagje van in Rotterdam!

 

Mogelijkheden van een high tea in Rotterdam

Het doen van een high tea in Rotterdam biedt verschillende mogelijkheden aan. Deze high tea is gebaseerd op de Britse variant, wat betekent dat het assortiment van de hapjes ook zullen bestaan uit een paar lekkere scones. Daarnaast is het voordeel van de high tea dat het mogelijk is om alle hapjes volledig vegan te krijgen! Wanneer je dit van tevoren aangeeft zal er voor gezorgd worden dat geen van de producten dierlijke producten bevat. Nog een voordeel van de high tea in Rotterdam is dat je er zelfs voor kan kiezen om de volledige high tea thuis te laten bezorgen! Krijg het gevoel alsof je je in een restaurant begeeft, maar dan gewoon vanuit huis!

 

Bestellen van een high tea in Rotterdam

In het geval van een high tea in Rotterdam is het van belang dat je van tevoren een afspraak inplant. Het voorbereiden van een high tea neemt veel werk in beslag en je wil natuurlijk voorkomen dat alle plekjes al vol zitten. Meestal kan een high tea na de lunch en voor het avondeten gedaan worden in een restaurant. Hou er dus rekening mee dat je klein luncht, want met de heerlijke producten van de high tea zit je al gauw vol. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een high tea in Rotterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *